ZOOB-junk bele az építésbe!

zoob-építőből-dns

A ZOOB építő atyja

A ZOOB játéknak fantasztikus előnye, hogy mozgatható dolgokat építhetsz az elemekből. Ez a cél lebegett Michael Joaquin Grey amerikai művész szeme előtt, amikor megálmodta és létrehozta a ZOOB építőjátékot. Tudod, hogy 55  darab építőelemből  mi mindent alkothatsz?

A ZOOB atyja egyébként nem csak művészetet, hanem genetikát is tanult. Végül is a biológia, kémia és élettan adta neki az ötletet, hogy valamilyen „eleven” építőjátékot készítsen. Az elmúlt sok-sok év bizonyítja, hogy telitalálat volt a gondolat és a megvalósítás is.

Zoob skorpió építése

zoob-epito-jatek-skorpio
zoob-epito-jatek-skorpio-1
zoob-epito-jatek-skorpio-2


Most Most bemutatjuk neked, hogy hogyan tudsz néhány elemből egy skorpiót építeni. Hihetetlen, összesen csak 26 Zoob rész kell a skorpióhoz! Figyeld jól a színes ábrákat, kövesd az utasítást.

Nézd meg az első képet, a bal oldali kis ábrán láthatod, hogy miből, hány darab építőelemre lesz szükséged. Ezután kövesd a rajzot, az 1. és 2.  lépés alapján patintsd össze a piros, sárga és a szürke elemeket.

Most következik a 3. és 4. lépés. Vedd kézbe a többi szürke, sárga, zöld és kék Zoob részeket. Alaposan figyelj, kövesd a rajzot. Ha mindent jól csináltál, kész is a skorpió!

Zoob repcsi építése

zoob-epito-jatek-repcsi


Nagyon egyszerűen építhetsz repcsit is, a szárnyai még mozognak is! Koncentrálj a rajzokra, gondold végig milyen ZOOB elemekre lesz szükséged a repcsihez. Nézd meg mindkét ábrát és próbáld összeszámolni.

zoob-epito-jatek-repcsi-1
zoob-epito-jatek-repcsi-2


Ha megtetszett ez a kis bemutató kérjél ajándékba egy Zoob 55 részes készletet. Meglátod milyen jó kikapcsolódást ígér a fárasztó iskolai nap után. Léteznek 250, sőt 500 részes Zoob építők is, de indulásnak próbáld meg ezzel a kisebbel. Tehát a jelszó ZOOB-junk bele!

Lejegyezte: Mihály Katalin